vrijdag 7 oktober 2016

Please open your eyes help, STOP this HORROR


                                                     Goedemorgen, dierenvrienden,


Dit kan niet meer, aub geen testen meer op dieren, geen  dieren levend koken, levend villen.
Het moet stoppen, wanneer nemen al die Parlementen, Gouvernementen, eens hun hart in plaats van hun portefeuille in hun handen.
Wat hebben die arme zielen ons misdaan, het zijn de beste vrienden van de mens, want veel mensen die voordoen je vriend te zijn, steken een heel groot mes in je rug.
Ik denk als we de werkelijkheid zouden weten, binnenin die labo's al kotsend en wenend buiten lopen. En wat voor mensen zijn dat dan, die simpelweg zeggen, dat is onze job ?????

IK ZOU HUN VRIEND NIET WILLEN ZIJN.

Ik moest ook even stoppen, mijn hart krimpt in elkaar, als ik dit allemaal zie, tranen vloeien over mijn wangen, en ik sta zo machteloos, het moet naar buiten komen, hoe^pijnlijk ook.
Want veel mensen denken, dat ze een pilletje testen, een prikje geven, neen mensen het is pure horror, die verdomme niet nodig is.
En het gebeurd in alle landen, ook hier in België, en iedereen wast zijn handen in onschuld.
Wij hebben hier de rector van Leuven, die de commando's geeft .

 Dit doe je dieren toch niet aan, en ik weet veel mensen hebben van die stoere praat, maar ik zou eens in hun hart willen kijken. En ja jullie zullen mij wel al kennen, blijf met jullie handen van onschuldige kinderen en dieren af.

Iedereen in zijn leven maakt fouten, want het is daaruit dat je leert, maar sommigen leren het nooit.
Aub geef mij één maand de macht, en er zal in de gevangenissen veel plaats bijkomen, en ik heb het hier niet over mensen die kleine misdrijven plegen, maar wel over mensen die onschuldige mensen, hun leven in 1 seconde afnemen, families met zoveel pijn en verdriet opzadelen.
Wel je kan toch geen mooier testmiddel hebben om te zien of medicijnen bij mensen werken en aanslaan.Ik ben al blij dat maar een klein percentage van de bevolking, zo met dieren omgaan, en dat de normale mens zich bekommert om de dieren.
Dat deel zijn geen mensen meer, het zijn ware monsters, en ja ook dat deel die zogezegd hun job doen. Ik houd geen blad voor me mond als het om al dat dierenleed gaat.
Er moeten veel strengere straffen komen, en hier in België, hebben we een echte dierenpolitie nodig, want de klachten van dierenmishandelingen zijn flink toegenomen.
Voor de mensen hier in België, deze wordt ook verstuurd naar Ben Weyts onze minister van dierenwelzijn.

 Ik ben beschaamd mens te zijn. Ga als gewone mens hier maar eens mee om, je houd niet voor mogelijk, wat achter die deuren gebeurd. En zoals ik al zei, het gebeurd in alle landen, Stop vivisection, het is niet nodig.

                                  Dit moet stoppen, die arme schat wordt hier levend gekookt.
 Je moest eens weten, hoeveel dieren blind worden van testen voor kuisproducten, en het voornaamste voor make up te testen, mensen zijn hier hier niet bewust van, wat ze aan hun ogen en lippen smeren.

Ik heb niks tegen make up ik gebruik er ook, maar die niet getest is op dieren, en ja ik heb het opgezocht waar ik ze kan vinden, en bij manier van spreken naast mijn bed.
In de Hema, zijn make up artikelen vrij van dierentesten, ik zie het wel als ik er niet tegen kan.

                               People please open your eyes, help stop this horror

                                                                MeintjeGeen opmerkingen: