maandag 16 januari 2017

Aan de overheid, aan de gouvernementen van alle landen wordt wakker en doe iets aan deze schrijnende toestanden.


   Dit is het werk van de DUIVEL.

          Deze vent daar wil ik persoonlijk hetzelfde meedoen, wat hij dat dier aangedaan heeft.


Is dit normaal ?????????????????????

                                                                     Goede middag,Ik voel mij zo beroerd, alle dagen maar ook alle dagen, hoor je, zie je de verschrikkelijkste dingen, wat ze dieren aandoen, in benzine drenken en in brand steken, hun schedel open kappen, en stervend achterlaten.
Dit is de poes die deze week in brand werd gestoken, je moet maar eens je vinger verbranden.
Dit kan niet meer, in welke maatschappij leven wij.
Mensen leer de kinderen omgaan met dieren, wat je als ouder niet zelf doet met dieren, zullen ook de kinderen niet leren.Kan je het niet blijf dan uit de buurt van dieren.

Alsook, de grillekes van sommige mensen, ze zien een hond of poes, oo dat wil ik ook, maar ze vergeten, dat je er tijd moet insteken, om op te voeden, zindelijk te zijn.
Het is hun al vlug beu, en het arme dier wordt mishandeld, aan zijn lot over gelaten, en in een asiel gedumpt.Ook dit moet ophouden.


Gelukkig zijn er asielen, maar daar is ook heel veel werk aan, deze moeten vele beter opgevolgd worden, dat ze niet voor eigen zak werken, want ook dat gebeurd.
Ik vind er moeten veel strengere regels genomen worden in verband met asiels, maar daar tegenover, moeten ze ook veel meer hulp krijgen, want ook die mensen kunnen niet toveren.

Met alle respect voor mensen die geen dier kunnen houden, je kunt er altijd een visueel adopteren, en dan stort je alle maanden een bepaald berdag voor die poes of hond.Dat moet gebruikt worden, voor medicijnen, inspuitingen, eten slapen in een warme mand.
Maar daar tegenover moet op tijd en stond de mensen die visueel adopteren, op de hoogte worden gebracht, wat haar of zijn adoptie dier ten goede komt, filmpjes of foto's of zelfs een bezoekje.
Het kan allemaal.
Maar stop met dieren te dumpen, te verwaarlozen en te mishandelen.

Ik hoop dat alle landen hun verantwoordelijkheid opnemen, en iets doen aan die barbaarse praktijken.
Mensen sluit jullie ogen niet.
Stop de broodfok, koop geen dier in een kennel, waar veel verschillende rassen zijn, zoals Woefkesranch, Hezelshof Enz...........
Heb je geen dierenhart, probeer het op een kiertje te zetten, want wie niet van dieren houd weet niet wat voor een vriend hij mist.

Je mag altijd reageren hoor, maar ik zwijg voor niks of niemand, als het over deze praktijken gaat.


                                                                Meintje


Geen opmerkingen: